Авторизация

Україна є і буде частиною єдиної Європи завжди - Зеленський про затвердження переговорної рамки про вступ в ЄС

Президент України Володимир Зеленський назвав схвалення всіма державами-членами ЄС переговорних рамок про вступ України до Європейського Союзу вагомим досягненням.


"Маємо сьогодні вагомий здобуток у нашому русі в ЄС. Те, що ми і планували на це півріччя, - повністю реалізовуємо. Євросоюз затвердив переговорну рамку для України. Ми багато за це боролись на різних рівнях. І саме цією рамкою визначається формат і порядок перемовин про вступ з нашою державою", - заявив він у вечірньому відеозверненні.


І вже наступного тижня, як зазначив президент, перемовини фактично розпочнуться. "Це реально історичні речі - Україна є і буде частиною єдиної Європи завжди".


Зеленський також заявив, що вже затвердив склад української делегації для початку відповідних перемовин.


Також глава держави привітав і Молдову, увесь молдовський народ й особисто президентку Маю Санду, оскільки сьогодні також затверджено переговорну рамку для Молдови.


"І це важливо, щоб кожна країна, кожне суспільство, яке реально сповідує європейські цінності і прагне реальної європейської сили, щоб кожен такий народ був разом з усіма іншими в об'єднаній Європі", - резюмував він.


 


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?