Авторизация

ДПСУ: чоловіків на кордоні будуть пропускати лише з паперовими військовими документами

З 18 травня прикордонники почали перевіряти наявність військово-облікового документу з відповідною відміткою у певних категорій громадян. Це може бутивідмітка про відстрочку від призову або ж непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку.


Речник ДПСУ Андрій Демченко пояснив, що прикордонники пропускають за кордон чоловіків лише з паперовим військово-обліковим документом.


«Будь-які додатки, якими скористаються військовозобов’язані для того, щоб оновлювати свої дані в системах, ми не приймаємо. Виключно військово-обліковий документ, який виданий ТЦК, де прописані необхідні відмітки щодо відстрочки або виключення з військового обліку», – пояснив Демченко
.


Він зауважив, що в постанові уряду також передбачено і військово-обліковий документ в електронній формі, але власне ці додатки, на які зараз всі звертають увагу, вони не є військово-обліковим документом в електронній формі.


«Коли буде сформований військо-обліковий документ в електронній формі, тільки тоді прикордонники почнуть його приймати як документ, якщо це буде прописано у правилах», – наголосив Демченко.


Таким чином, електронні варіанти, в тому числі «Резерв+», прикордонники не прийматимуть.


Сообщение ДПСУ: чоловіків на кордоні будуть пропускати лише з паперовими військовими документами появились сначала на Влучна фраза.

Сообщает Фраза.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?