Авторизация

Нові правила торгівлі вживаними автомобілями прийняла ВРУ

Рада прийняла в першому читанні законопроєкт про удосконалення порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами суб’єктами господарювання, які поставлені на облік у Головному сервісному центрі МВС. «За» проголосували 268 депутатів.


Проєктом закону пропонується внесення змін:


у частині звільнення від обов’язку перереєстровувати на себе вживані транспортні засоби, які були придбані як товар для їх наступного продажу кінцевим споживачам.
у частині звільнення від обов’язку подавати до сервісних центрів МВС документи з відміткою відповідного районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки про взяття на військовий облік (зняття з військового обліку) вживаних транспортних засобів, які були придбані як товар для їх наступного продажу кінцевим споживачам.

«Так, запропоновані у проєкті закону механізми вже успішно реалізовані й працюють у розвинених західних країнах, зокрема у США, Німеччині й Польщі. Скуплені автодилером вживані автомобілі реєструються вже на кінцевого покупця», – пояснюють ініціатори.


Пропонується звільнити торговців ТЗ, що мають ідентифікаційні номери та поставлені на облік у МВС, від обов’язку перереєстровувати на себе вживані авто, які були придбані для їх подальшого продажу.


Таким чином, автодилери без будь-яких обмежень зможуть скуповувати вживані автомобілі для подальшого продажу без їх державної перереєстрації на себе.


Сообщение Нові правила торгівлі вживаними автомобілями прийняла ВРУ появились сначала на Влучна фраза.

Сообщает Фраза.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка