Авторизация

Зеленський провів зустріч із Салліваном

Зеленський провів зустріч із Салліваном

Президент України Володимир Зеленський у середу провів зустріч із радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном під час його візиту до Києва.


"Ввечері провів зустріч із Джейком Салліваном, радником президента США з питань національної безпеки. Дуже змістовна, цілком конкретна розмова – і про оборону взаємодії, і про загальні політичні результати, яких ми маємо досягти", - повідомив президент у відеозверненні.


Зеленський подякував Америці за підтримку українців, а також підкреслив, що "це життєво важливо, щоб американське лідерство залишалося міцним та міцним у захисті міжнародного правопорядку".


"Ми повинні бути стійкими різним викликам. Ми повинні бути далекобійними, щоб здолати Путіна, а не перебувати в ситуації, коли сумніви в міцності Заходу допомагають цьому божевільному. Путін має програти, і це питання життя та смерті для демократичного світу. Коли він програє, демократичний світ отримає гарну перспективу на покоління наперед", - сказав він.


Раніше Джейк Салліван провів зустріч із керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком та провів брифінг для представників ЗМІ. 


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка