Авторизация

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Національна рада електронних ЗМІ (NEPLP) заборонила доступ до дев'яти латвійських сайтів, що поширюють російську пропаганду, йдеться в заяві офіційного видання "Latvijas Vēstnesis", повідомляє Delfi.


"Таке рішення ухвалили на підставі висновку іншого компетентного органу державного управління і самої ради - згадані сайти використовуються для підтримки агресивної російської пропаганди. Влада дійшла висновку, що сайти поширюють спотворену і неправдиву інформацію про війну, розпочату Росією проти України, і військові злочини, скоєні Росією, виправдовуючи їх. Поширюється також інформація, що розпалює ненависть, а також інформація, що дискредитує латвійську державу і НАТО", - йдеться в повідомленні.


Зазначається, що доступ закрито до сайтів "mk-pskov.ru", life.ru", "www.pnp.ru", "news-front.su", "russkie.org", "ont.by", "www.sb. by", "council.gov.ru", "x-true.info". Відтепер користувачі цих сторінок перенаправлятимуться на інформаційне повідомлення "nelegalssaturs.lv".


Загалом, йдеться в публікації, зазначені сайти поширюють суттєво викривлену інформацію про події в Латвії та світі, а також дискредитують здатність НАТО захистити будь-яку державу-член НАТО, виправдовують вторгнення Росії в Україну.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка