Авторизация

Байден зустрінеться з лідерами Конгресу, щоб прискорити надання допомоги Україні

Байден зустрінеться з лідерами Конгресу, щоб прискорити надання допомоги Україні

Президент США Джо Байден зустрінеться з лідерами Конгресу, включаючи спікера Палати представників Майка Джонсона, у Білому домі у вівторок, повідомляє Bloomberg. 


Зустріч відбудеться, щоб прискорити надання союзникам включно з Україною пакету фінансової допомоги, а також запобігти припиненню роботи уряду США.


У тижневому розкладі Білого дому, опублікованому в неділю, йдеться, що Байден "обговорить терміновість ухвалення двопартійного додаткового документа про національну безпеку та збереження роботи уряду".


За словами помічника одного з лідерів Конгресу, у заході також візьмуть участь лідер більшості у Сенаті Чак Шумер, лідер меншості у Сенаті Мітч Макконнелл та лідер меншості у Палаті представників Хакім Джефріс.


"Ми маємо вивести ці гроші за двері", - заявив раніше в ефірі "Fox News" радник Байдена з національної безпеки Джейк Салліван. 


Він також зазначив, що у Білому домі вважають, що допомога, схвалена двопартійним голосуванням у Сенаті, може бути також підтримана у Палаті представників, якщо Джонсон поставить її на голосування. 


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка