Авторизация

«Тільки дивлюсь» – Анастасія Гаврильченко відповіла на коментарі підписників

Блогерка та українська спортсменка Анастасія Гаврильченко має чудову фігуру, яку демонструє на всіх своїх фото в блозі Instagram. Все завдяки спортивному минулому – Анастасія є срібною призеркою Чемпіонату світу з рукопашного бою та п’ятиразовою чемпіонкою України з тхеквондо. Також дівчина продовжує займатися спортом та правильно харчується, щоб зберігати свій бездоганний вигляд. 

На світлинах з відпочинку у Мексиці Анастасія показує свої неймовірні сніданки, які проходять в готелі Casa Malca на фоні пляжу та Карибського моря. Стіл дійсно дуже багатий на різні страви. Враховуючи красиву фігуру спортсменки, підписники дивуються, чи все це для неї, та як можна стільки замовляти та залишатися стрункою. Анастасія відповідає, що більшість страв замовляють для родини. «Якщо так їсти, то буду колобком», – так відповідає дівчина підписниці.Також блогерка підкреслює, що не все їсть, а тільки дивиться. Але все ж зазначає, що намагається харчуватися правильно, але на відпочинку дозволяє собі трошки того, що хочеться. 

Блогер Анастасія Гаврильченко на сніданку в Мексиці

Підписники цікавляться, чим же спортсменка харчується щодня. У своєму Інстаграм Анастасія Гаврильченко часто відмічає, що відповідально ставиться до раціону. А своїм девізом вважає вислів: «Сніданок з’їж сам, обідом поділись з другом, вечерю віддай ворогу». Саме це допомагає їй підтримувати фігуру та здоров’я шкіри. 

Спортсменка раніше ділилася улюбленими сніданками. До речі варто пам’ятати, що повноцінний сніданок дуже важливий. Його не можна пропускати, бо так виникає брак енергійності, стає важче думати, з’являється бажання їсти шкідливу їжу. 

Тож намагайтеся харчуватися правильно та збалансовано, якщо хочете мати таку струнку та красиву фігуру, як в Анастасії Гаврильченко. 


 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка