Авторизация

СБУ викрила чиновників адміністрації морських портів України на розкраданні понад 90 млн грн

СБУ викрила чиновників адміністрації морських портів України на розкраданні понад 90 млн грн

Служба безпеки України за сприяння керівництва Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України викрила масштабну корупцію в Південній філії Державного підприємства "Адміністрація морських портів України".



Як повідомляється на сайті спецслужби в суботу, до організації незаконної діяльності причетні керівник філії Адміністрації морських портів в 2017-2018 роках і двоє його підлеглих.



"У травні 2017 року чиновники уклали договір з комерційною структурою на виконання днопоглиблювальних робіт в акваторії морського порту "Південний". При цьому вартість відповідних робіт була штучно завищена. Встановлено, що гроші були переведені на рахунки підрядника, але фактичний обсяг робіт не відповідав документам. Таким чином з держпідприємства було виведено в тінь понад 90 млн грн", - йдеться в повідомленні.



У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість), трьом організаторам правочину повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Розслідування щодо встановлення всіх обставин правопорушення та можливої додаткової кваліфікації злочинних дій зловмисників триває.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка