Авторизация

Відповіддю на ракетний терор може бути поразка наземних сил терористів

Відповіддю на ракетний терор може бути поразка наземних сил терористів

Відповіддю на російський терор може бути нове просування ЗСУ на фронті та поразка наземних сил терористів, сказав у відеозверненні у четвер президент України Володимир Зеленський.



"На цей російський терор потрібні асиметричні відповіді. Потрібен новий рух наших сил на фронті Необхідно забезпечити поразку наземних сил терористів. Що б там не планували російські окупанти, наша підготовка має бути міцнішою", - сказав він.



За його словами, це було обговорено сьогодні на засіданні Ставки. "Докладно – щодо ситуації на Донеччині. Бахмут, Вугледар і взагалі битва за Донбас. Я дякую всім нашим підрозділам, які виявляють потрібну Україні стійкість, виснажують окупанта, знищують його. Чим більше Росія втратить у цій битві за Донбас, тим менше буде її загальний потенціал", - зазначив Зеленський.



"Детально на Ставці обговорили і те, до чого слід готуватися найближчими місяцями. Знаємо, що планують окупанти. Протидіємо. Це стосується і постачання озброєнь і снарядів, і загального зміцнення наших сил оборони", - сказав він.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?