Авторизация

Будь-який виїзд чиновників за кордон має відповідати рішенню РНБО

Будь-який виїзд чиновників за кордон має відповідати рішенню РНБО

Президент України Володимир Зеленський знову заявив, що будь-який виїзд за кордон держчиновників та депутатів має відповідати рішення РНБО.



"Будь-який виїзд за кордон державних посадовців, народних депутатів, представників



місцевої влади та інших осіб, які уповноважені на здійснення функцій держави чи



місцевого самоврядування, будь-який їхній виїзд за кордон повинен бути згідно з



відповідним рішенням РНБО, яке ви всі бачили", - сказав він у відеозверненні у четвер, додавши: "Інших виїздів за кордон посадових осіб чи депутатів у воєнний час не буде. Я думаю, це справедливо".



У четвер увечері глава партії "Слуга народу" Олена Шуляк заявила про виключення народного депутата Миколи Тищенка зі складу політсили.



Його виключення послідувало після опублікованої в ЗМІ інформації про те, що 27 січня Тищенко планував провести в Бангкоці в готелі Novotel зустріч із представниками української громади для "обговорення питань покращення взаємодії".



Цю інформацію підтвердили у прес-службі посольства України у Таїланді. При цьому, згідно з рішенням Ради національної безпеки та оборони України, народні депутати та державні службовці під час військового стану можуть виїжджати за межі країни виключно у службові відрядження.



Пізніше голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не підписував розпорядження про відрядження Тищенка до Таїланду.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?