Авторизация

Університет "Метінвест Політехніка" завершив перший набір студентів і розпочинає навчання, Ахметов вірить у будівництво кампусу в Маріуполі

Університет "Метінвест Політехніка" завершив перший набір студентів і розпочинає навчання, Ахметов вірить у будівництво кампусу в Маріуполі

Перший в Україні недержавний гірничо-металургійний університет "Метінвест Політехніка", який заснувала група "Метінвест", незважаючи на війну й окупацію Маріуполя, завершив перший у своїй історії набір студентів на всі освітні програми бакалаврського та магістерського рівня.



Згідно з пресрелізом компанії в п'ятницю, 19 вересня понад 350 студентів розпочали навчання за сучасними інженерно-технічними спеціальностями.



Водночас зазначено, що група "Метінвест" мала намір відкрити в Маріуполі університет з ультрасучасним кампусом, який не поступався б найкращим технічним вишам світу. Проте будівництво призупинила війна й тимчасова окупація міста. Попри всі перешкоди, керівництво вирішило зберегти університет, зберегти мрію про "Політехніку майбутнього" і надати студентам можливість здобути освіту європейського рівня в Україні.



Компанія запустила роботу "Метінвест Політехніки" в режимі комбінованого онлайн- та офлайн-навчання, дотримуючись усіх заходів безпеки для студентів і викладачів.



Акціонер групи "Метінвест" Рінат Ахметов у своєму зверненні з нагоди початку навчання студентів наголосив: "Нам потрібна перемога України на всіх фронтах".



"І ми її мусимо кувати щодня та в усьому. Для перемоги в економіці Україні потрібні висококласні фахівці, які будуватимуть нашу батьківщину. Саме таких фахівців готуватиме "Метінвест Політехніка". Вірю, що університет стане центром об'єднання людей, яким небайдужа доля Маріуполя та України. Після нашої перемоги ми обов'язково повернемося до Маріуполя та добудуємо найсучасніший дім для найсучаснішого вишу", - пообіцяв Ахметов.



"Метінвест Політехніка" - університет, який надає нові можливості для молоді. Університет заснувала в червні 2020 року група "Метінвест". Ключовою метою проєкту є поява в Україні вищої освіти європейського рівня та розвиток нового формату вищої освіти в нашій країні. В університеті зможуть навчатися люди, які обрали для себе затребувані на ринку праці технічні спеціальності. Найкращим студентам група "Метінвест" гарантує перше робоче місце, фінансову та інші мотивації.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка