Авторизация

На півдні окупанти штурмували на бронетехніці за двома напрямками, але відступили – ОК "Південь"

На півдні окупанти штурмували на бронетехніці за двома напрямками, але відступили – ОК "Південь"

Українські військові (Ілюстративне фото: Генштаб ЗСУ)

3 серпня на південному напрямку російські окупанти безуспішно намагалися штурмувати за двома напрямками. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".


Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини


Як зазначається, мобілізувавши сили до роти та броньовану техніку, російські військові намагалися вести штурмові дії за двома напрямками: Білогірка – Андріївка та Сухий Ставок – Біла Криниця. Спроби штурму не мали успіху, вороги відступили.


В ОК "Південь" повідомили, що на Криворізькому напрямку противник нарощує склад свого угруповання за рахунок перекидання підрозділів 35-ї армії Східного військового округу.


Двічі пари літаків ворожої штурмової авіації Су-25 атакували населені пункти Бериславського району. Вертолітні пари окупантів п'ять разів атакували позиції українських військових. "Втрат немає", – повідомили у ОК "Південь".


Авіація ЗСУ завдала двох ударів по опорних пунктах ворога в районах Благодатного та Правдино.


В результаті роботи ракетно-артилерійських підрозділів ЗСУ знищено: 31 окупант, танк Т-72, ​​гаубиці "Гвоздика" та "Мста-Б", два міномети, три одиниці броньованої та автомобільної техніки та один безпілотник-розвідник.


Читайте також: Окупанти вели наступальні дії на трьох напрямках, скрізь зупинено – Генштаб



Наталия Медведева

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.

0



[leech=viber://forward?text=https://news.liga.net/ua/politics/news/na-yuge-okkupanty-shturmovali-na-bronetehnike-po-dvum-napravleniyam-no-otstupili-ok-yug%3Futm_source%3Dsocial%26utm_medium%3Dsocial%26utm_campaign%3Dvbr]
[/leech]





Напишіть нам
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка