Авторизация

Окупанти змушують українців віддавати дітей до шкіл з російською програмою — розвідка

Окупанти змушують українців віддавати дітей до шкіл з російською програмою — розвідка

Російський окупант (Фото: EPA)

На окупованих територіях Запорізької області росіяни змушують українців віддавати дітей до шкіл з російською програмою навчання. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.


Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини


У Пологівському районі Запорізької області окупанти змушують українців відправляти своїх дітей до шкіл та дитячих садків, які працюють за російською навчальною програмою, — там уже викладають вчителі та вихователі, завезені з РФ.


При відмові батьків росіяни погрожують забирати дітей із сімей та оформлювати їх в інтернати. Самих батьків обіцяють карати — чоловіків відправляти в "армію ДНР", а жінок на прибирання міста.


Раніше Головне управління розвідки Міноборони опублікувало радіоперехоплення, згідно з яким російські військові здають за гроші іноземним спецслужбам інформацію про місцеперебування певних підрозділів армії РФ в Україні.
Начальник ГУР Кирило Буданов вважає, що збільшення ракетних обстрілів з боку Росії пов'язане зі зміною командувача російських сил в Україні.
Розвідка заявляла, що на території молдавського сепаратистського регіону Придністров'я російські військові розгорнули широку агітаційну кампанію вступу на військову службу за контрактом до лав ЗС РФ.

Читайте також: У Росії оборонні підприємства відмовляються ремонтувати техніку для війни – розвідка



Дмитрий Гриниченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.

0



[leech=viber://forward?text=https://news.liga.net/ua/politics/news/okkupanty-zastavlyayut-ukraintsev-otdavat-detey-v-shkoly-s-rossiyskoy-programmoy-razvedka%3Futm_source%3Dsocial%26utm_medium%3Dsocial%26utm_campaign%3Dvbr]
[/leech]






Напишіть нам
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?