Авторизация

Росія намагається посилити тиск під Ізюмом і готується кидати резерви – розвідка Британії

Росія намагається посилити тиск під Ізюмом і готується кидати резерви – розвідка Британії

Російський окупант (фото – ЕРА)

Армія Росії намагається посилити тиск під Ізюмом і найближчим часом, ймовірно, спиратиметься на використання залучених резервних сил. Про це йдеться у висновку британської розвідки.


Читайте нас у Telegram: перевірені факти, тільки важливе


Там зазначають, що Сєвєродонецько-Лисичанська "кишеня" залишається основним напрямком дій армії РФ. Проте тиждень важких обстрілів указує – Росія намагається набрати обертів північніше, на Ізюмському напрямі, де українські сили тримають оборону й ефективно використовують лісисту місцевість.





Розвідники вважають, що найближчими тижнями росіяни, швидше за все, спиратимуться на ешелони резервних сил. РФ майже напевне почала їх розгортати, резерви складаються з кількох компонентів:


- Бойовий армійський резерв країни (БАРС) – недавнє нововведення в армії РФ, складається з добровольців-резервістів. Вони служать неповний робочий день, розгортаються як цілі підрозділи зазвичай для охорони тилу;


- Мобілізаційний людський резерв – складається з ветеранів, які служили в регулярних збройних силах РФ останні п'ять років. Москва, напевно, використовує добровольців цієї категорії для комплектування інших батальйонів у складі регулярних бригад.


Розвідники зазначають, що попри постійну нестачу готових до розгортання резервістів, російське керівництво, ймовірно, як і раніше, не хоче оголошувати загальну мобілізацію.


Читайте також: Окупанти продовжують спроби блокувати Лисичанськ із півдня. Застосовують авіацію – Генштаб ЗСУ



Марк Сировой

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.

0



[leech=viber://forward?text=https://news.liga.net/ua/politics/news/rossiya-pytaetsya-usilit-natisk-pod-izyumom-i-gotovitsya-brosat-rezervy-razvedka-britanii%3Futm_source%3Dsocial%26utm_medium%3Dsocial%26utm_campaign%3Dvbr]
[/leech]






Напишіть нам
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка