Авторизация

Зеленський обговорив із прем'єром Нідерландів збільшення військової допомоги Україні

Зеленський обговорив із прем'єром Нідерландів збільшення військової допомоги Україні

Президент Володимир Зеленський (Фото — president.gov.ua)

Президент Володимир Зеленський у телефонній розмові з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте заявив, що розраховує на підтримку Нідерландів на шляху євроінтеграції та надання оборонної допомоги.


Читайте нас у Telegram: перевірені факти, тільки важливе


"Провів переговори з прем'єр-міністром Нідерландів. Поінформував про актуальну ситуацію на фронті; подякував за оборонну допомогу, яку Нідерланди надають Україні у протидії агресії РФ. Обговорили євроінтеграційний шлях України. Розраховуємо на підтримку Нідерландів", – написав Зеленський у Twitter.


Марк Рютте пообіцяв, що на завтрашній попередній зустрічі учасників саміту НАТО обговорить шляхи збільшення поставок допомоги в Україну.


У Брюсселі, 15-16 червня, відбудеться саміт НАТО на рівні міністрів оборони. Засідання пройде під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.


Перед цим учасники саміту зберуться на один день у Гаазі.


28 травня Президент Володимир Зеленський заявив, що прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте має дати чітку відповідь щодо членства України в ЄС.

Підписуйтесь на розсилки LIGA.net – лише головне у вашій пошті



Роман Брыль

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.

0



[leech=viber://forward?text=https://news.liga.net/ua/politics/news/zelenskiy-obgovoril-s-premerom-niderlandov-uvelichenie-voennoy-pomoschi-ukraine%3Futm_source%3Dsocial%26utm_medium%3Dsocial%26utm_campaign%3Dvbr]
[/leech]






Напишіть нам
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка