Авторизация

У Херсонській області ситуація стабільно складна, вибухи і обстріли в усіх районах - ОК "Південь"

У Херсонській області ситуація стабільно складна, вибухи і обстріли в усіх районах - ОК "Південь"

У Херсонській області ситуація стабільно складна, вибухи і обстріли в усіх районах, в Миколаївській області була обстріляна Широківська, Березнегуватська громада і місто Миколаїв, повідомляє Оперативне командування "Південь".



"У Миколаївському і Херсонському напрямку противник продовжує ведення бойових дій і інженерне облаштування своїх позицій з підготовкою запасних відступних рубежів. І хоча активних наступальних дій вже протягом тривалого часу не веде, є інформація про підтягування резервів ворожої сили і техніки", - йдеться в повідомленні у Facebook.



Зазначається, що в Херсонській області стабільно складна ситуація по всій області, вибухи і обстріли в усіх районах. Місцеві жителі інформують про мінування мостів і доріг, якими жителі регіону намагаються виїхати на підконтрольну Україні територію.



Також у населених пунктах тергромад, що межують із сусідніми областями та перебувають на лінії фронту, відсутня вода, світло і газ. Гуманітарні коридори окупанти не надають.



У Миколаївській області вночі була обстріляна Широківська громада, внаслідок прямих влучень згоріли 3 будинки, постраждалих немає. Інформація про постраждалих та пошкодження у Березнегуватській громаді уточнюється.



"Також вночі обстріляно Миколаїв, ворог наполегливо б'є по житлових і промислових кварталах, намагаючись зруйнувати легендарну незламність містян. Попередньо, 5 осіб постраждало. Масштаби руйнувань уточнюються", - повідомили військові.



У прикордонні з Придністров'ям ситуація стабільна і контрольована. Тривають контрдиверсійні заходи, забезпечена надійна охорона державного кордону.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?