Авторизация

У червні Трамп відправиться до Британії з держвізитом - Бі-бі-сі

У червні Трамп відправиться до Британії з держвізитом - Бі-бі-сі

Очікується, що сьогодні Букінгемський палац оголосить про те, що на початку червня президент США Дональд Трамп відвідає Великобританію з державним візитом. Про це з посиланням на свої джерела пише лондонська служба Бі-бі-сі.

На Даунінг-стріт не стали коментувати питання на цю тему.


Як зазначає агентство, Трамп з дружиною відвідав Британію в липні 2018 року з дводенним робочим візитом, де зустрівся з прем'єром Терезою Мей  в "Шекерс" і королевою в Віндзорському замку, після чого відправився до Шотландії, де йому належить поле для гольфу.

Та поїздка президента США була відзначена демонстраціями супротивників в Британії: в Лондоні, Единбурзі та інших містах тисячі демонстрантів вийшли на вулиці, щоб висловити невдоволення.



Державний візит - офіційний візит глави держави, зазвичай він проводиться на запрошення королеви, яка діє за порадою уряду Британії.


Королева виступає в якості офіційного господаря на час візиту гостей, і ті зазвичай зупиняються в Букінгемському палаці або Віндзорському замку. Вона приймає одного або двох глав держав в рік. З тих пір, як Єлизавета  стала монархом в 1952 році, вона прийняла лідерів 109 держав.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?