Авторизация

Тимошенко: Дайте Зеленському свій Кабмін

Тимошенко: Дайте Зеленському свій Кабмін

Лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко  закликає Верховну Раду дати можливість обраному президенту Володимиру Зеленському, коли він вступить на посаду, поміняти склад Кабміну. Про це з посиланням на заяву нардепа на погоджувальній раді парламенту пише Радіо Свобода.

"Чи потрібно терпіти нинішній уряд півроку? Я думаю, не для того люди 75% голосів віддали за зміни, щоб цей уряд терпіти ще півроку", - заявила вона.


Як висловилася Тимошенко, "якщо у цього парламенту залишився хоч крапля совісті" - потрібно дати можливість сформувати Зеленському новий уряд.

У Тимошенко з нинішнім главою уряду  Володимиром Гройсманом не раз були публічні перепалки.


Крім того, лідер Батьківщини вказує на необхідність (на її думку) заміни керівництва силових відомств.


"Потрібно негайно дати можливість новому президенту поміняти силовиків: генпрокурора, голови СБУ, міністра оборони для того, щоб подивитися, чи є у нового президента політична воля з допомогою своїх силовиків залучити всіх представників чинної влади, які були замішані в корупції, до відповідальності", - заявила вона, додавши, що "це буде перший тест на зміни".



Станом на 13:30 сьогодні ЦВК опрацювала майже 99% протоколів другого туру виборів: Зеленський - 73,2%, Порошенко - 24,5%. Інавгурація новообраного президента має відбутися до 3 червня.


Читайте також: Гройсман: Тимошенко - мама української корупції

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?