Авторизация

Суд виніс вирок жительці Хмельницького за підготовку теракту

Суд виніс вирок жительці Хмельницького за підготовку теракту

Суд визнав жительку Хмельницького винною в державній зраді й підготовці теракту і засудив її до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За матеріалами СБУ, у 2017 році жінка була завербована представниками спецслужб РФ для виконання диверсійного завдання на території регіону.


Крім того жінка займалася збором інформації про стратегічно важливі інфраструктурні об'єкти регіону, а також персональних даних військовослужбовців ЗСУ, які перебували в районі проведення АТО.

У квітні 2017 року під час спецоперації зловмисницю затримали на одеському автовокзалі після отримання від кураторів вибухового пристрою в еквіваленті 600 грамів тротилу.





Також СБУ встановила, що з січня 2017 р жінка адмініструвала групу в одній із заборонених російських соцмереж, де поширювала антиукраїнські матеріали.





Хмельницький міськрайонний суд визнав жінку винною у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 258, ч. 2 ст. 201 КК і призначив покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.



Вирок суду вступив в законну силу.


Нещодавно СБУ повідомила, що російські спецслужби вербували громадянина України для теракту на нафтопроводі.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?