Авторизация

У Порошенка прокоментували присутність Петровського на Фанарі

У Порошенка прокоментували присутність Петровського на Фанарі

Радник президента Ростислав Павленко, коментуючи присутність на підписанні томосу про автокефалію ПЦУ дніпровського бізнесмена Олександра Петровського, якого деякі ЗМІ називають кримінальним авторитетом, заявив, що вхід в собор Святого Георгія в Стамбулі, де проходила церемонія, був вільним. Про це Павленко сказав в інтерв'ю LIGA.net.

На питання, що робив Петровський в офіційній українській делегації на підписанні томосу, радник Петра Порошенка сказав, що не може це коментувати.


"Ноу коммент. У мене було достатньо роботи для того, щоб не звертати уваги на те, хто ще був присутній. Там був відкритий вхід, Фанар не встановлював ніякого режиму пропуску. Так що я не можу це прокоментувати", - сказав Павленко.

Раніше журналіст Леонід Швець звернув увагу, що Петровський поїхав "в числі обраних приймати томос".


"Как и в случае с папкиным разведчиком Семочко: чем больше шум, тем плотнее на Банковой затыкают уши", - написав він у своєму Facebook.



У 2011 році на той момент екс-міністр внутрішніх справ, а зараз генпрокурор Юрій Луценко в коментарі Дзеркалу тижня заявляв, що Петровський фігурував в матеріалах МВС як лідер організованого злочинного угруповання.


"Петровський, відомий в певних колах під ім'ям "Нарик", проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання. Пік активності цього ОЗГ припадав на період 2000-2004 років. У 2005 році він покинув територію України, ряд членів його угруповання були затримані, а саме угруповання була фактично розгромлено", - сказав Луценко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка