Авторизация

ДСНС зайнялася перевіркою квест-кімнат в київських ТРЦ

ДСНС зайнялася перевіркою квест-кімнат в київських ТРЦ

Держслужба з надзвичайних ситуацій перевіряє квест-кімнати в київських ТРЦ на пожежну безпеку. Про це повідомляє Укринформ  з посиланням на главу прес-служби ДСНС в Києві Світлану Водолагу.

За її словами, з 1 січня дія мораторію на перевірки закінчилася і ДСНС вже встигла провести перевірку декількох торгово-розважальних центрів у Києві. Решта квест-кімнат перевірити можна тільки в разі скарги або згідно з графіком.


"Поки що такі заклади ми можемо перевірити тільки з дозволу. Якщо самі господарі цього закладу подають заявку на перевірку, тоді ми передаємо її в регуляторну службу і вже після її дозволу, йдемо з перевірками. Тобто, так просто ми піти не можемо на об'єкт, якщо тільки він не внесений до графіку", - розповіла Водолага.

Також вона зазначила, що кожен об'єкт перевіряється в залежності від рівня його безпеки. Крім того, різні об'єкти перевіряються через різні проміжки часу: один - раз на рік, інший - раз в два або три роки.


4 січня в Польщі п'ятеро 15-річних дівчаток-підлітків загинули під час пожежі в квест-кімнаті. Також постраждав 25-річний чоловік.



Суть квест-кімнати полягає в тому, що гравців закривають і вони повинні знайти ключі, які допоможуть їм вибратися. Відомо, що там дівчатка відзначали день народження однієї з них.


Після трагедії в Польщі зайнялися перевіркою ігрових майданчиків - 13 з них закрили.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка