Авторизация

Як увійти в робочий ритм після свят: Супрун дала поради

Як увійти в робочий ритм після свят: Супрун дала поради

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун дала кілька рекомендацій, як краще увійти в робочий ритм після свят. Про це вона повідомила у себе в Facebook.

"Засинаєте за робочим столом після тривалих свят і не відчуваєте, що відпочили? Втома необов'язково виникає через постійне навантаження на роботі. Круговерть підготовки до свят і святкування теж забирає чимало сил, плюс короткий світловий день, низька температура, перехід в новий календарний рік. Все разом це викликає підвищене фізичне і психологічне навантаження", - зазначила Супрун.


Вона пояснила, чому виникає відчуття втоми, що воно може означати, як це можна подолати.

В.о. міністра охорони здоров'я уточнила, що причини втоми можуть бути психологічними, фізіологічними, пов'язаними зі способом життя або медичними причинами.


"Втома може бути симптомом багатьох хвороб - діабету, серцево-судинних, артриту, анемії, захворювань щитовидної залози, апное або синдром хронічної втоми", - сказала Супрун.


За словами Супрун, внаслідок перевтоми виникає хронічна гіпоксія (киснева недостатність) і порушення нервової діяльності.


Серед ознак перевтоми - головний біль, підвищена стомлюваність, хронічна дратівливість, нервозність, порушення сну.



"Щоб повернутися до нормального життєвого ритму, необхідно скоригувати спосіб життя. Повноцінний сон, правильний режим харчування, регулярні фізичні навантаження, відмова від шкідливих звичок. Дуже важливо подбати про раціональний розподіл часу, який ви витрачаєте на роботу і відпочинок, достатню кількість позитивних емоцій і приємних заняттях, які допоможуть вам наповнювати день радістю", - підкреслила Супрун.


3 січня 2019 року Супрун розповіла, як потрібно правильно харчуватися.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка