Авторизация

Олег Іванцов залишає посаду головного редактора порталу LIGA.net

Олег Іванцов залишає посаду головного редактора порталу LIGA.net

Головний редактор порталу LIGA.net Олег Іванцов через сім з половиною років завершує свою роботу в компанії Ligamedia 27 грудня.

"Ми з Олегом пройшли разом довгий шлях до лідерства порталу в журналістських стандартах, мільйони читачів довіряють LIGA.net, - заявив CEO Ligamedia, гендиректор групи компаній ЛІГА Дмитро Бондаренко. - За цей час в редакції ним виховано чимало професійних авторів і редакторів. Ми обидва задоволені результатами нашої співпраці, і я щиро бажаю Олегу успішного руху вперед".


У свою чергу Олег Іванцов висловив вдячність редакції порталу за можливість "разом робити одне з кращих новинних медіа останніх років". "Збирати, очолювати і модерувати таку команду журналістів - це був безцінний досвід і відмінний професійний виклик. Моя робота була вільною від будь-яких видів цензури, диктату і втручання в роботу редакції, і я вдячний за це Сергію, Марині та Дмитру Бондаренкам, які інвестують в незалежне медіа на складному і політизованому ринку", - сказав він.

LIGA.net - один з найвідвідуваніших українських інформаційних ресурсів за даними gemiusAudience; лідер категорії "Бізнес і Фінанси" за даними рейтингу Bigmir)net. Аудиторія порталу - 4,4 млн унікальних користувачів на місяць (листопад 2018 року), лідер за дотриманням журналістських стандартів серед найбільших українських інтернет-ЗМІ за версією Інституту масової інформації.


Реклама

Ligamedia - незалежний медіа-холдинг, який керує інформаційним агентством ЛІГАБізнесІнформ, порталом LIGA.net, а також рекламним агентством ADLOVE. Холдинг Ligamedia входить в групу компаній ЛІГА.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?