Авторизация

Україна розширює санкції проти режиму в Росії. Хто в списку

Україна розширює санкції проти режиму в Росії. Хто в списку

Сьогодні на закритій частині засідання Рада національної безпеки і оборони прийме рішення про введення санкцій за організацію "виборів" в Донбасі і агресію РФ в Азові. Про це заявив президент України Петро Порошенко.

За його словами, на порядку денному РНБО - проект рішення про застосування санкцій України за незаконне проведення виборів на окупованій частині Донбасу, а також за агресію в Чорному морі біля Керченської протоки. "Проти тих, хто атакував наші кораблі, тих, хто був причетний до незаконних судових процесів, до затримання, тих, хто віддавав накази", - зазначив він.


"Оскільки ми бачимо політичну підтримку і участь Державної думи РФ в цьому процесі, значна частина депутатів Держдуми, в тому числі від фракцій Єдина Росія і ЛДПР, також рішенням вводяться в списоксанкцій", - заявив Порошенко.

У список санкцій також планується внести російські підприємства, які так чи інакше протидіють Україні, забезпечують військову складову, поставку в збройні сили РФ. Їх перелік запропонований Кабміном і СБУ.


Реклама

Вчора Росія розширила санкції проти України: в розширений список потрапили в тому числі олігарх Рінат Ахметов  і глава Опоблоку Вадим Новинський.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка