Авторизация

Крос-фастбек Peugeot 408 отримає електричну версію

Крос-фастбек Peugeot 408 отримає електричну версію

Лінійку Peugeot 408 2025 поповнить електрична модифікація. Її презентують у жовтні на Паризькому автосалоні. Про це повідомляє французький сайт L'Argus.
Електромобіль Peugeot 408 анонсували ще під час прем'єри моделі в 2022 році. Утім, його розробляли довше, аніж бензинові та гібридні версії крос-фастбека.
Відомо, що електрокар назвуть Peugeot e-408 - за аналогією з іншими електричними моделями французького бренду. Він збереже яскравий дизайн і відрізнятиметься від варіантів із двигунами внутрішнього згоряння лише оформленням радіаторної решітки та декором. У салоні дещо змінять графіку віртуального щитка приладів.

Характеристики Peugeot e-408 поки не розкривають. За інформацією L'Argus, електромобіль може отримати одразу дві різні силові установки.
Базовий варіант оснастять 156-сильним мотором та батареєю ємністю 54 кВт?год. Таку силову установку ставлять на Peugeot e-408 та e-3008, а також на Citroen e-C4.
Топовий електромобіль Peugeot e-408 отримає мотор потужністю 204 к.с. і батарею на 60 кВт.год. Обидві модифікації матимуть запас ходу понад 400 км та будуть відносно недорогими.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?