Авторизация

Daihatsu представив стильний концепт Rocky Crossfield

Daihatsu представив стильний концепт Rocky Crossfield

На міжнародній автомобільній виставці 2024 Gaikindo Indonesia International Auto Show презентували цікавий концепт Rocky Crossfield.
Компактні позашляховики Daihatsu Rocky/Toyota Raize актуального покоління з'явилися 2019 року, але це не зупиняє виробника пропонувати цікаві варіанти на їхній базі. Зокрема, концепт Daihatsu Rocky Crossfield, показаний на автошоу в Індонезії, привертає увагу цікавими модифікаціями, що підкреслюють позашляховий потенціал моделі.


Позашляховик отримав нефарбовані пластикові бампери, нове облицювання радіатора, розширювачі колісних арок і символіку «Rocky Crossfield». Світлодіодну світлотехніку замінили на галогенові фари, які скомбіновані з додатковими жовтими протитуманними фарами. Стандартні шини та диски замінили на 16-дюймові з «зубастою» позашляховою гумою Dunlop. На даху встановили масивний експедиційний багажник.
Rocky Crossfield пофарбований у пісочний Sand Beige Metallic, який вдало контрастує з чорними акцентами.

У салоні можна виявити інфо-розважальну систему з 9-дюймовим сенсорним екраном, а для елементів декору використано сірий відтінок Dark Grey Metallic. Під капотом розташовується атмосферний 1,2-літровий 3-циліндровий мотор Toyota, який має у своєму активі 65 кВт/86 к.с. і 105 Нм. У парі з ним працює безступінчатий варіатор CVT.
Цікаво, що це не перша версія Crossfield у Daihatsu Rocky. Два роки тому на Токійському автошоу було представлено однойменний концепт із гібридним силовим агрегатом, LED-світлотехнікою, бамперами в колір кузова, багажником на даху, шинами Toyo і підвіскою зі збільшеним кліренсом.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка