Авторизация

Kimera анонсувала свій третій суперкар

Kimera анонсувала свій третій суперкар

Італійська компанія Kimera Automobili анонсувала новий суперкар К39, створений за мотивами легендарного спортивного автомобіля Lancia Rally 037.
Новинка продовжить розвиток теми, розпочатої у рестомодах EVO37 та EVO38. Автомобіль отримає агресивний обвіс із великим заднім антикрилом і буде пофарбований у класичний триколор гоночної команди Martini Racing. Дебют запланований на 22 червня, а на день пізніше болід вирушить підкорювати трасу Pikes Peak International Hill Climb.


Kimera K39 отримає квартет круглих фар, як на знаменитому прототипі. Вся світлотехніка буде світлодіодною. Під капотом розташовуватиметься 2-літровий 4-циліндровий двигун з механічним нагнітачем та турбонаддувом. За попередніми даними новинка буде ще потужнішою за EVO38, в арсеналі якої - 608 к.с. та 580 Нм. Також від свого побратима К39 успадкує спортивну повнопривідну трансмісію.
Крім гоночного боліда в компанії планують пізніше запропонувати всім охочим дорожню версію боліда К39. Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем, а ціна буде шестизначною.

Нагадаємо, що Kimera Automobili з італійського міста Кунео у П'ємонті взялася за відродження легендарної ралійної Lancia Rally 037 у 2021 році.
У створенні рестомода взяв участь один із творців боліда - Клаудіо Ломбарді. У 70-х роках він розробляв мотори для автомобілів Lancia.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?