Авторизация

Nissan показав недороге сімейне авто з багатим оснащенням

Nissan показав недороге сімейне авто з багатим оснащенням

У сімействі оновленого Nissan Note 2024 з'явився новий розкішний варіант Aura. Мінівен уже доступний у Японії за ціною від 2 779 700 ієн ($17 650). Його подробиці розкрили на офіційному сайті Nissan.
Мінівен Nissan Note Aura 2024 модельного року відрізняється повністю новою передньою частиною з особливою решіткою радіатора, тоненькими фарами та вигнутими ходовими вогнями. Також змінені бампери і встановлені 17-дюймові диски футуристичного дизайну.


Цікаво, що авто відрізняється від стандартного Nissan Note не лише дизайном - воно на 40 мм ширше та на 20 мм вище. Також можна обрати позашляховий варіант Autech з інакшою решіткою радіатора, пластиковим обвісом та збільшеним на 25 мм (до 165 мм) кліренсом.
Салон Nissan Note Aura практично не змінився - лише збільшили бардачок та додали нові варіанти оздоблення. Зокрема, можна обрати штучну шкіру чи дерево, а в версії 90th Anniversary (вона присвячена 90-річчю Nissan) на кузові та в салоні з'явилися акценти бронзового кольору.

Крім того, комплектацію поповнили електропривід крісла водія та порти USB-C для задніх пасажирів. Також є 9-дюймовий тачскрін, безключовий доступ і клімат-контроль.
Новий Nissan Note Aura пропонують виключно в гібридному виконанні e-Power. Основну роль в ній грає 114-сильний електромотор, а 1,2-літровий бензиновий двигун на 80 к.с. є генератором, який виробляє електроенергію. Середня витрата пального становить 4,6 л/100 км. Привід може бути переднім чи повним.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка