Авторизация

Уряд планує покращити умови для виробництва автомобілів на експорт

Уряд планує покращити умови для виробництва автомобілів на експорт

Уряд підтримав ініціативу Федерації роботодавців України щодо ввезення в митному режимі переробки легкових та вантажних автомобілів, а також кузовів для легкових автомобілів з подальшим їх реекспортом.
З такою ініціативою Федерація роботодавців України спільно з ПрАТ «Єврокар» звернулися до Міністерства економіки України. Адже для українських виробників дуже важлива можливість виконувати замовлення з інших країн на переобладнання автомобілів для поліції, швидкої допомоги, служб порятунку та транспорту спеціального призначення.
Україна має відповідні компетенції та сучасні технічні можливості. Наприклад, потужність заводу «Єврокар» становить виробництво до 100 000 автомобілів на рік. На заводі є все необхідне для повного циклу виробництва автомобілів: окремі цехи для зварювання, фарбування і складання автомобілів.
Міністерство економіки підготувало проект постанови про внесення змін до постанови КМУ від 27 березня 2013 року № 295 «Про деякі питання перебування товарів у митному режимі переробки на митній території України, обмеження і заборони щодо поміщення окремих товарів у зазначений митний режим та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України».

Завдяки такому рішенню українські компанії матимуть змогу:
отримувати замовлення з країн Європи на переобладнання легкових і вантажних автомобілів з подальшим їх вивезенням до країн ЄС, Африки і Південної Америки;
здійснювати складання легкових автомобілів з комплектуючих в режимі переробки на митній території України з подальшим їх вивезенням;
завантажувати та розширювати виробничі потужності для переобладнання легкових та вантажних автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, а також для складання автомобілів з електричними двигунами;
реалізувати проекти створення транспортних засобів спеціального призначення.
Таким чином, така постанова сприятиме розширенню виробничих можливостей українських підприємств, створенню нових робочих місць, збільшенню відрахувань до державного бюджету та державних цільових фондів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?