Авторизация

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи вже виїхали на тести, де й потрапили до об'єктивів фотошпигунів.
Тестовий мул новинки від Skoda покритий щільним камуфляжем, але навіть він не може приховати те, що модель виконана у стилі концепту Vision 7S. У Elroq обтічний кузов, довгий капот, тонкі фари та передній бампер з великим повітрозабірником. На кормі увагу привертають кутасті ліхтарі, закруглений спойлер і мінімалістичний бампер.


Фотошпигунам не вдалося заглянути у салон кросовера. За даними інсайдерів, до його оснащення увійде сучасна мультимедійна система з великим екраном та невелика цифрова панель приладів. У компанії заявляють, що Elroq стане «ідеальним сімейним електромобілем із просторим, практичним салоном».
Відомо, що в основу електрокара ляже платформа MEB і він досягатиме в довжину 4,5 метра. Новинка пропонуватиметься з одним електромотором потужністю 177 к.с. та батареєю на 62 кВтг. Також запропонують повнопривідну версію.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?