Авторизация

Опубліковано фото загадкової версії Dacia

Опубліковано фото загадкової версії Dacia

Новий бюджетний кросовер Dacia Duster третього покоління вже повністю розсекретили офіційно та показали на фото, більше того він вже відправився у продаж. Але у мережі піднялося обговорення загадкової модифікації моделі.
На сайті Rush Lane несподівану машину назвали Duster Camper. Схоже, що це фургон. Або мінівен. У всякому разі, саме так і виглядає автомобіль на першому фото.
На зображенні масштабний макет. Насправді протягом року кожен виробник готує десятки подібних зразків. А до серійного виробництва дістаються далеко не всі. Можливо, цей мінівен - лише «вправа» дизайнерів.

З іншого боку, подібність до нового Duster очевидна. Тут той самий фірмовий стиль передньої частини, яким на себе першою приміряла модель Dacia. Та й саме собою створення макета автомобіля такого формату говорить про те, що виробник як мінімум розглядає цю нішу.
На ринок новинка могла б вийти у модифікаціях пасажирського кемпера з можливостями для подорожей та утилітарному варіанті комерційного фургону для дрібного бізнесу. Однак жодної точної інформації про цю машину поки що немає.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?