Авторизация

Підозра для Тищенка: кадрова політика Зеленського не має логіки? | Діалоги з Портниковим



Генеральний прокурор України за матеріалами Державного бюро розслідувань 25 червня повідомив про підозру народному депутатові України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. У бюро уточнили, що депутатові повідомили про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого. Сам Тищенко у соцмережах пояснив ситуацію тим, що нібито «військовий напав на поліцейських». Конфлікт за участі Тищенка у Дніпрі став своєрідною червоною лінією: спочатку від Тищенка «відхрестився» його кум, керівник ОП Андрій Єрмак, а згодом ДБР прийшло до Тищенка з обшуком.
Однак, конфлікт у Дніпрі – це не перший скандал за участю нардепа. Так, у розпал епідемії коронавірусу Тищенко відзначився тим, що його столичний ресторан «Велюр» працював попри суворі заборони. Пізніше стався ще один скандал за участю нардепа, коли під час епідемії коронавірусу, його дружина влаштувала свято в одному з п'ятизіркових готелів Києва. У результаті, жодної політичної відповідальності Тищенко не поніс. Вигнали Тищенка зі «Слуги народу» лише на початку 2023-го року , коли стало відомо, що під час повномасштабної війни він поїхав до Таїланду.
Яка політична відповідальність може настати для Тищенка через сутички у Дніпрі? Чи повинен Володимир Зеленський закликати Тищенка скласти мандат, адже він привів його у політику в 2019-му році?
Володимир Зеленський, натомість звільнив генерала Юрія Содоля на тлі критики останнього з боку військових. Що означає це кадрове рішення і чому Зеленський не робить аналогічних кадрових висновків стосовно Олега Татарова і Павла Кириленка, який серед іншого, увійшов до української делегації під час відкриття переговорів України про вступ до ЄС?
Чому в кадровій політиці Зеленського не слід шукати логіки – пояснює публіцист і політичний оглядач Віталій Портников у черговій серії подкаста «Діалоги з Портниковим».

Підписатись на наші канали
Новини Приазов'я: https://bit.ly/3KLdIkZ
Радіо Свобода Україна: http://bit.ly/radiosvoboda-ukraine
Програми та трансляції: http://bit.ly/radiosvoboda-youtube

Ми у соцмережах
https://www.facebook.com/radiosvoboda.org
https://twitter.com/radiosvoboda
https://instagram.com/radio.svoboda
https://telegram.me/svoboda_radio

Мобільний застосунок
App Store http://bit.ly/RadioSvoboda-AppleStore
Google Play http://bit.ly/Radiosvoboda-GooglePlay

#портников #тищенко #зеленський #діалоги #радіосвободаукраїна
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка