Авторизация

Що змінить смерть Навального? Майдани проти Путіна: різні сценарії подій | Діалоги з Портниковим



Російський добровольчий корпус – угрупування, яке бере участь у війні на боці України – стверджує, що бійці РДК хотіли визволити Олексія Навального із ув'язнення, коли його перевозили з виправної колонії у Володимирській області до колонії на Ямалі, де він пізніше помер. Учасники РДК стверджують, що вони мали намір вивезти Навального до України, але російські заходи безпеки виявилися дієвими і не дали реалізувати цей сценарій, заявили в РДК.

Досі не зрозуміло, де знаходиться тіло Навального. Його мати Людмила Навальна записала відео звернення до Путіна, у якому вимагає негайно видати їй тіло сина, щоби вона змогла його поховати.

Російські слідчі повідомили адвокатам та рідним Навального, що тіло у найближчі 14 днів не видадуть, мовляв, триває хімічна експертиза. Причину смерті Навального у Росії також офіційно не названо.

Західні країни звинувачують у вбивстві Навального Кремль та особисто Володимира Путіна. Багато хто задається питанням, якою буде відповідь на це вбивство. У цьому контексті згадують заяви Джо Байдена, коли у Женеві у 2021 році, після зустрічі з Володимиром Путіним, він обіцяв руйнівні наслідки для Росії у разі смерті Навального. Жанна Нємцова, донька Бориса Нємцова, опозиційного політика, вбитого біля стіни Кремля у 2015 році заявила, що реакцією світу на вбивство Навального має стати всебічна підтримка України.

Якою буде відповідь світу на смерть Олексія Навального, хто тепер отримає статус опозиціонера №1 і чи варто розраховувати на масові протести у Росії? Про це розмірковує журналіст і публіцист Віталій Портников у проєкті «Діалоги з Портниковим»

Думки Віталія Портникова необов'язково відображає позицію Радіо Свобода.

Підписатись на наші канали
Новини Приазов'я: https://bit.ly/3KLdIkZ
Радіо Свобода Україна: http://bit.ly/radiosvoboda-ukraine
Програми та трансляції: http://bit.ly/radiosvoboda-youtube

Ми у соцмережах
https://www.facebook.com/radiosvoboda.org
https://twitter.com/radiosvoboda
https://instagram.com/radio.svoboda
https://telegram.me/svoboda_radio

Мобільний застосунок
App Store http://bit.ly/RadioSvoboda-AppleStore
Google Play http://bit.ly/Radiosvoboda-GooglePlay

#навальний #путін #росія #портников #подкаст #радіосвободаукраїна
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?