Авторизация

Загадковий світ свічок

 У магазинах представлений широкий асортимент декоративних свічок. Але дуже часто ми зустрічаємо однакові товари в різних магазинах. Але ви також можете прикрасити готові свічки самостійно. Варто вкласти трохи часу і проявити смак і фантазію.

Якщо у вас є трохи більше часу, ви також можете зробити свічки самостійно. Потрібно лише купити все необхідне: набори для виготовлення свічок, ґноти, ґноти, віск чи парафін, барвники для свічок, ароматизатори та все необхідне.

Припустимо, у вас вже є свічка. Тепер залишається тільки подумати, як його прикрасити. Почніть з найважливішого. Спочатку ви повинні вирішити: яка безпосередня мета? Якщо це прикраса для дому, то воно має відповідати вашому дому за кольором і дизайном. Те ж саме потрібно враховувати, коли свічки потрібні для прикраси столів у ресторанах і кафе. Все повинно поєднуватися між собою: тарілки, скатертини, передача кольору.

Якщо свічки потрібні для якогось конкретного торжества, їх також слід тематично оформити. Наприклад, на весіллі, на честь такого важливого свята, яке зазвичай буває раз в житті молодят, фарби повинні бути найяскравішими. Звичайно, для прикраси підійдуть і квіти, перли, зараз модно наносити на вироби каменями імена нареченого і нареченої.

Якщо потрібно прикрасити новорічні свічки, то тут все ще простіше. Виберіть червоний і зелений кольори. Золото теж підійде. Можна додати ялинові гілки для аромату, соснові шишки, ялинкові прикраси. Не забудьте про сушені мандаринові шкірки. Адже саме цей запах найкраще підходить до цього свята.

Також важливо прикрасити стіл святковими свічками. Тут можна використовувати всілякі ароматні спеції. Наприклад, кориця. Але в кафе можна прикрасити свічки кавовими зернами. До речі, всі ці поради підійдуть і для прикраси свічок у вашому домі. Дуже витончено буде виглядати, якщо взяти широку, але в той же час коротку вазу і поставити в неї багато свічок. Заповніть порожній простір між ними різними крупами, які є у вас вдома. Подібний процес можна виконати з фужерами. Можна насипати зерна шарами, а в середину вставити свічку, як у підсвічник. Зараз осінь і можна прикрасити свічку засушеними квітами, буде виглядати дуже по-осінньому.

Як бачите, все дуже просто. Вам просто потрібно задати правильний вектор для вашого дизайну, і тоді у вас не виникне жодних труднощів. Дуже важливо, що не всі елементи дизайну потрібно купувати, а їх можна знайти вдома, на кухні, в коробці і на непотрібних речах.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка