Авторизация

Який одяг слід купувати новонародженій дитині?

 Багато батьків починають купувати дитячий одяг в магазині https://kidopt.com.ua/catalog/odezhda-dlya-novorozhdennih/ задовго до народження самого малюка. Тому важливо зрозуміти, які речі будуть потрібні вашій дитині в перші кілька місяців.


Є базовий список одягу, але, звичайно ж, варто відкоригувати його відповідно до індивідуальних потреб.

  • - Придбайте кілька сорочечок або кофтинок. Необхідно придбати як легкі, так і теплі кофти, щоб вашій дитині було комфортно в будь-яку погоду. Якщо ви не збираєтеся довго туго сповивати малюка, краще відмовитися від сорочечок без застібок. Коли малюк рухається вони дуже швидко сповзають і розкриваються.
  • - Обов'язковим видом одягу в списку речей для малюка є боді. Боді з короткими рукавами чудово підійде для літніх місяців, а для більш холодних днів можна купити боді з довгими рукавами. Їх головна зручність полягає в тому, що вони не задираються і не бгають під одягом, адже малюки постійно знаходяться в русі.
  • - У тому випадку, якщо ви використовуєте памперси, то купіть три-чотири пари повзунків. Новонародженого малюка зручніше одягати в повзунки у вигляді штанців з закритим носком. Коли ж він підросте і почне повзати такі повзунки можуть сповзати. На цей випадок зручніше використовувати повзунки у вигляді комбінезончика з застібками-кнопочками на плечах.


Пам'ятайте, що весь одяг повинен бути з натуральних матеріалів - бавовна, льон, і т.д. одяг з синтетики може послужити причиною алергії дитини або викликати роздратування. Але і шерсть краще не одягати безпосередньо до тіла.


Під вовняну кофтинку обов'язково одягніть тонку бавовняну сорочечку. Теж стосується вибору дитячого термобілизни на основі вовни - для новонароджених підійде Термобілизна, у якого внутрішня частина полотна тканини складається з бавовняної нитки, а зовнішня сторона містить шерсть.


Подбайте про безпеку дитини і не купуйте одяг з гудзиками і різними прикрасами.

- Для новонародженого варто купити кілька пар теплих шкарпеток, вони будуть зігрівати ніжки в холодну погоду.

- Якщо ви збираєтеся сповивати малюка, то обов'язково купите 4-5 пелюшок. Їх цілком можна використовувати в якості легкого ковдри.

- Щоб ваш малюк не перегрівся на сонці, купіть йому чепчик. У зимовий час його теж можна використовувати, надягаючи під зимову шапку. Не варто купувати безліч різних головних уборів, оскільки діти дуже швидко ростуть. На прохолодну погоду також зручний чепчик у вигляді шолома - закриває одночасно і головку і шию.

- Також на зимовий час не забудьте купити рукавиці.

- Для прогулянок з малюком на вулиці відмінно підійде вихідний комбінезон або конверт-трансформер.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка