Авторизация

Дивовижний подарунок - горнятко з зображенням.

 Зізнайтеся, всім нам колись дарували кухоль. Я пам'ятаю коли ще вчився в школі, нам, хлопчикам, на 23 лютого дівчинки купили горнятки. І зізнаюся чесно з однієї такої горнятки, я п'ю досі. І особисто для мене, хоча я думаю для багатьох інших людей теж, головне не сама горнятка, адже вона сама по собі лише посуд для напою, а скоріше її дизайн, те що зображено на ній. На друге місце я б поставив матеріал з якого зроблено горнятко. Мені подобаються керамічні кружки, ніж скляні, прозорі, так як на мій погляд вони краще передають смакові якості напою. Повертаючись до першого пункту (про зображення на горнятках), а це саме те на чому я хотів би акцентувати вашу увагу в цій статті, можна сказати що їх безліч. Це можуть бути цікаві слова, фрази на кшталт якихось побажань ("Доброго ранку!", "Я тебе люблю! "і т.п), різні красиві малюнки, емблеми компаній та інше. Найбільш популярними видами кухлів із зображеннями є:

  • горнятки з малюнками, написами.
  • горнятко-хамелеони.

Давайте розберемо кожен з них окремо.

Горнятки з печаткою.

Класичне горнятко з зображеннями. Це може бути все що завгодно. І ні для кого не секрет, що є сервіс https://fotobum.com.ua/ghorniatka/ який наносять на кухоль будь-який шаблон малюнка, який вам до душі. Робиться це методом сублімації за допомогою деяких пристосувань, таких як струменевий принтер, термопрес і тд. У таких кухлів є не мало достоїнств.


По-перше це, можливість вибору будь-якого фото і малюнка для нанесення, яскраві багатобарвні зображення та надійне і довговічне  нанесення. Так само деякі фірми, замовляють партіями горнятки з принтами для своїх співробітників. Це часта тенденція, коли в офісі співробітники п'ють з кухлів на яких зображені логотипи компанії. Вважається що так працівники відчувають себе однією командою. Так само це маркетинговий хід, для підвищення впізнаваності бренду. Але треба враховувати що найкраще друк виглядає на білих горнятках. Білий колір служить в ролі фону на якому малюнок виглядає чіткіше і приємніше на вигляд.

Горнятко-Хамелеон

Якщо горнятками з різними веселими картинками і прикольними написами зараз здивуєш не кожного, то Хамелеон це скоріше новий рівень. Хамелеон - популярне горнятко, яке змінює колір при нагріванні. Варто наповнити її гарячим чаєм або кавою — і поверхня побіліє, а нанесене зображення стане яскравим і добре читаним. Друк на горнятках хамелеон - це те, що здатне вразити навіть завзятого скептика.


Таким чином, горнятко з друком - це відмінний подарунок. Його можна подарувати з будь-якого приводу. Такий подарунок буде оцінений по достоїнству і принесе радість.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка