Авторизация

Собачі ласощі. Що це таке?

 Більшість господарів хочуть порадувати своїх вихованців чимось приємним і в той же час корисним, щоб їх улюбленець був щасливий.


Перша половина світу віддає перевагу собакам, в той час як друга віддасть своє серце пухнастим тваринам, які ловлять мишок і ласують рибою. Зараз ми поговоримо про собак, а точніше про ласощі для собак.


Собачі ласощі - це як для нас з вами цукерки або ж незвичайно смачна їжа. Вона не обов'язкова, але жахливо смачна і корисна. Це смаколики, якими заохочують вихованця, даючи стимул для тренувань або ж для виконання якоїсь мети. Собаки, а особливо цуценята, дуже люблять таке, тому їх буде набагато простіше навчити чогось за допомогою тих же м'ясних рулетиків наприклад. У ласощах містяться різні вітаміни і мінерали, які зміцнюють імунітет улюбленця, при необхідності підвищують рівень того чи іншого вітаміну, якого не вистачає в організмі, надають енергію і по-своєму чистять зубки. Недарма більше 70% собачників рекомендують радувати собак різними ласощами.

Для чого потрібні ласощі?

Вони потрібні для того, щоб вихованець відчув вашу любов, щоб зміцнити імунну систему і нервову систему, так як смаколики завжди заспокоювали і будуть заспокоювати. Собаку можна заспокоїти ласощами після того, як вона пережила щось дуже важке для себе. Це видно здалеку, тому ви відразу зрозумієте, що ваш вихованець потребує любові або ж в заспокоєнні. У улюбленця підвищена агресія і тактильність, занадто багато енергії і він постійно рветься щось накоїти. Хтось лає за це, хоча скоріше варто приділити увагу молодшому другу, адже він цього дуже потребує.

Види ласощів.

Для кожної породи і вікової категорії є протипоказання до тієї чи іншої смакоти, тому її, як і корм з іграшками, треба підбирати дуже ретельно. Вони бувають різних форм, розмірів і кольорів, навіть найдивніших! Простіше кажучи, яких душі завгодно. Найпоширенішими ласощами є снеки, ковбаски кісточки і крекери. Так само смакоту можуть продавати у вигляді іграшок, наприклад як м'ячики або ж іграшкові кістки.


Для кожного смаколика своє призначення, запам'ятайте! Далеко не кожній собаці можна всучити кістку, щоб вона її гризла. На ту чи іншу річ у улюбленця може бути алергія, ну або ж у нього може бути чутливий шлунок. Для цього потрібно запам'ятати всього 4 види ласощів.

  1. 1) спеціалізовані. Ці смаколики необхідні собакам, які страждають алергією.
  2. 2) традиційні. Потрібні для заохочення або для того, щоб порадувати вихованця.
  3. 3) Беззерновые. Такі ласощі рекомендуються для песиків, у яких чутлива травна система.
  4. 4) Профілактичні. Вони потрібні для підтримки здоров'я і чищенні зубів від нальоту або зубного каменю, а так само подібні ласощі збережуть вашу меблі від ріжуться у улюбленця зубів, якщо це ще щеня.


Особливо хочеться порекомендувати бренд собачих ласощів Nature's Protection. На сайті https://naturesprotection.com.ua цих ласощів дуже великий асортимент і зовсім недорогі ціни. Все зручно розподілено і дуже зрозумілий інтерфейс, а вихованці просто в захваті від того, які ж смачні ласощі продаються від цієї фірми! Одні тільки курячі смужки з кунжутом викликали бурхливе обговорення в позитивну сторону. Так само хочеться особливо виділити роли для собак з кролика і тріски. Курячі снеки є мало не найулюбленішою смакотою. Там просто величезний вибір, тому варто заглянути на сайт цього бренду і купити пару ласощів для своїх улюбленців. Вони будуть Вам вдячні!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?