Авторизация

Де краще замовити публікацію Скопус?

 Опублікувати статтю в Scopus хоче кожна людина, яка має відношення до науки. Адже така публікація – чудовий інструмент у руках вченого (або майбутнього вченого), який дозволяє йому заявити про себе світовій спільноті, стати відомим у наукових колах тощо. До того ж публікація Скопус є обов'язковою умовою для здобуття вченого звання доцента, також її наявність дозволяє отримати допуск до захисту дисертації (ця вимога обов'язково поки що не для всіх ВНЗ) тощо. Однак, коли руки доходять до написання статті, то запал у багатьох пропадає. Адже під час підготовки статей для розміщення в журналах Скопус чи WOS потрібно продумати величезну кількість деталей:

  • наукову новизну дослідження;
  • теоретичну та практичну цінність Здавалося б все просто, але по суті тут все не так, як при підготовці статей ВАК. Робота має бути дійсно цінною для науки і не мати географічної прив'язки тощо;
  • стиль дизайну списку використаних джерел (кожна редакція журналу висуває свої вимоги, тому цей момент дуже важливий) тощо.
  • стаття має бути унікальною на 90–95%. Люди, які пишуть статті розуміють, що це дуже складно, особливо коли йдеться про статті з юриспруденції чи медицини (у них ніяк не заміниш багато термінів і не перефразуєш те чи інше визначення).

 

Для тих людей, хто не хоче витрачати свій час на підготовку роботи та пошуки підходящого журналу, кращим рішенням буде  замовити публікацію Скопус у фахівців та продовжувати насолоджуватися життям. Оформити замовлення краще в компанії “SOER Publishing”. Її автори з легкістю допоможуть реалізувати проект будь-якої складності та заощадять час замовнику. Фахівцям компанії можна повністю довіряти і не турбуватися про те, що гроші чи час будуть витрачені даремно, а бажаний результат так і залишиться десь у мріях. Перевагами співробітництва з цією компанією, яка надає послуги інформаційного характеру, є:

  • доступні ціни. Публікація в журналі, який індексується міжнародною наукометричною базою обійдеться приблизно в 900 доларів. Звичайно, цю суму складно назвати маленькою, однак такий тариф є одним з найкращих на ринку, адже європейські журнали встановлюють досить високі ціни на публікації. Остаточна вартість формується виходячи зі спеціальності, обраного журналу тощо (інколи вартість може сягати кількох тисяч);
  • пунктуальність. Фахівці сервісу ніколи не підводять і завжди дотримуються узгоджених строків;
  • висока якість надання послуг. Автори чудово розуміються на вимогах і тому можна не турбуватися про те, що робота буде по колу направлятися на доопрацювання, а час буде спливати. Все робиться максимально швидко, однак варто врахувати, що журнали Скопус випускаються не щомісяця (інколи вони публікуються раз на півроку). 
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?