Авторизация

Встречаем Новый 2023 год правильно

 Зустріч Нового року-свято традиційне. Від спонтанного торжества він відрізняється тим, що обставлений певними звичаями і правилами. Однак це не виключає свободи творчості. Випустіть на волю свою фантазію і зробіть цей день не схожим на інші 364 дня року.


Скористайтеся унікальним шансом: проявіть власний смак і вигадку, прикрашаючи до радісної події будинок, влаштовуючи парадне застілля, вибираючи подарунки друзям і близьким. Виростіть свої власні, сімейні традиції. Свято запам'ятається довгим радісним післясмаком. Новому році-нові форми!

Новорічна ялинка

Якщо в будинку є маленькі діти, тоді і думати нічого. Малюки в таких справах консерватори. Вони захочуть неодмінно новорічну ялинку https://nashayalunka.com живу, до стелі, і до того ж постараються повісити на неї всі іграшки, які їм вдасться роздобути. В інших випадках можна пофантазувати. Як і раніше модно прикрашати новорічні дерева однотонними кулями або бантами. А якщо ялинка досить хороша, то можна залишити її як є, покривши тільки штучним снігом.

Свято на порозі

Нехай свято починається прямо з порога і заповнить всі куточки будинку. Нарядите вхідні двері різдвяним вінком, стрічками, позолоченими шишками, дзвіночками, іграшками. Розставте ікебани з ялинових лап в різних місцях своєї квартири і прикрасьте їх на свій смак. Градус святкового настрою і радісного очікування значно підвищиться.

Свято на вилці

Щоб застілля не витіснило свята, спробуйте замість класичного столу влаштувати фуршет. Така демократична форма подачі страв дозволить зібрати всіх друзів і рідних, не побоюючись, що комусь не вистачить посадкового місця; надасть гостям свободу спілкування, переміщення, проведення часу; звільнить простір для танців, ігор.


Сервірувати стіл можна на кухні або в куточку кімнати і подавати будь - які страви, які не вимагають одночасного використання ножа і вилки-на вазі такий фокус виконати просто неможливо.

Прикрашаємо будинок

Не бійтеся бути оригінальними. Повісьте електричні гірлянди нема на ялинку, як зазвичай, а на вікна. Коли включите ілюмінацію, ваш будинок буде виглядати весело і привітно як всередині, так і зовні.


Блискучий дощик на торшері, переливається мішура на бра і люстрі чарівним чином змінять освітлення, надавши звичній обстановці казковий вигляд. Незадіяні ялинкові іграшки розвісьте в дверних отворах, на меблях, стінах - кімната відразу ж перетвориться.

Чобітки для подарунків

Складаєте подарунки по-старому під ялинкою? Подбайте про святкову упаковку, блискучих обгортках, красивих коробочках, бантиках.


Захопила ідея вручити сувеніри, як це прийнято в старій Європі, в в'язаному панчішці, чобітку або черевичку? Доведеться придумувати компактні подарунки. Косметика, Парфуми, годинник, прикраси, мобільний телефон, кредитна карта, на яку покладена сума, достатня для придбання жаданого презенту, - ідеальні варіанти.


Діти за традицією отримують гостинці від Діда Мороза 1 січня вранці, щоб не торсали дорослих, а зайнялися справою. Для дитини це перший ранок нового року і чарівно з'явилися за ніч дари можуть стати найяскравішими враженнями від свята. Гості, як правило, підносять подарунки відразу, як тільки входять в будинок. Господарі можуть відкласти роздачу сувенірів на заздалегідь визначений час вручення подарунків.

Свічки, свічки і ще раз свічки

Свічки-неодмінний атрибут новорічної ночі-накладуть на торжество чарівний відблиск. Забули в суєті купити декоративні-перетворите в святкові самі звичайні свічки: розфарбуйте гуашшю, оповте їх по спіралі фольгою, покрийте клеєм і посипте різнобарвною крихтою з недогарків торішніх свічок.


Сподіваюся, новорічний настрій Вас вже відвідало. Доповніть його передбаченням моменту, коли ви надягнете нове розкішне святкове плаття і станете королевою.


Веселого свята!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?