Авторизация

Переваги освіти в Польщі

При виборі країни для отримання освіти хорошим варіантом для розгляду може стати навчання в Польщі. Вона займає 4-е місце в рейтингу кращих країн для навчання по Європі і 10-е місце в світовому.

Переваги освіти в Польщі для іноземців

Польща відрізняється прогресивними методиками навчання і порівняно невисокими цінами. Людей з пострадянського простору та європеських країн приваблює територіальна близькість і схожість мов, що полегшує процес його вивчення.


До інших переваг вибору коледжу або університету в Польщі відноситься:

Легке отримання навчальної візи

Вимоги для вступу іноземних студентів в цій країні досить мінімальні. Необхідно тільки вибрати університет, зібрати потрібні документи (атестат про середню освіту або диплом бакалавра, заповнена анкета самого вузу, копія закордонного паспорта, сертифікат про знання польської або англійської мови на рівні B2), Відправити заявку і чекати документ підтвердження (близько 2-3 тижнів). Після успішного закінчення польського університету можна без проблем працевлаштуватися і мігрувати в цю країну.

Висока якість освіти

Освіта в Польщі відповідає всім європейським стандартам, а дипломи польських університетів визнаються в більш ніж 47 країнах світу. Навчання відбувається Болонській системі (3-4 роки освіты для отримання ступеня бакалавра, 2-3 роки освіты до ступеня магістра, 4 роки освіты до доктора наук), яка визнана однією з найефективніших освітніх систем у світі.

Швидке навчання мови

Для вступу в польські коледжі та університети необхідно скласти іспит на знання мови і отримати рівень B2. Але є й інший варіант: піти перед початком навчання на річні курси вивчення мови, які є при кожному університеті.
Також при середньому або високому рівні знання англійської мови можна навчатися на цій мові. У багатьох університетів є спеціальні англомовні програми для іноземців, особливо для тих хто володіє англійською мовою.

Невисока вартість навчання

Ціни на освіту в Польщі значно нижчі, ніж в інших європейських країнах (наприклад, Німеччині чи Великобританії). Ціновий діапазон може варіюватися від 2550 до 6000 євро на рік, але в середньому більшість студентів платить 2990 євро за програму.
Крім цього, в Польщі для іноземців передбачено безліч способів отримання бюджетних місць і стипендій (Університетські конкурси, карта поляка, карта побиту). На сайті кожного вузу представлені ці умови.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?