Авторизация

Модні костюми для хлопчиків 2022-2023

Свій перший костюм маленький модник може вдягнути ще на виписку з пологового будинку. Така вона, сучасна дитяча мода. З раннього віку хлопчикам пропонується одяг, як у їхніх татусів. Втім, в такому стилі виробники і дизайнери завжди лишають місце для улюбленого казкового героя або персонажа з коміксів, все ж таки це дитяча мода.

У цій статті ми поговоримо про стильні образи для хлопчиків із костюмами.

Які фасони костюмів зараз у моді

Обираючи костюм для хлопчика, враховуйте не лише модні тенденції, але й уподобання власної дитини. Саме тому ми радимо з раннього віку заохочувати малюків брати участь у виборі речей для їхнього гардеробу.

Якщо ваш хлопчик віддає перевагу класичним костюмам, то цього сезону в тренді такі кольори:

  • класичні: чорний, коричневий, графітовий;
  • бордо;
  • темно-синій.

Класичні костюми-трійки особливо популярні для святкових та урочистих образів.

Якщо ж вашому моднику більше до вподоби спортивний стиль або кежуал, то тут є, де розгулятися. Костюми зі світшотами яскравих і пастельних кольорів, стильні джогери або завужені спортивні штани - все це точно сподобається маленькому моднику.

До речі, такі костюмчики можна одягати не лише на прогулянку, в садочок або до школи, є багато моделей, які точно можно одягнути у гості або на свято.

Модні образи з костюмом

Сьогодні трикотажний одяг для дітей - це не лише оптимальний за співвідношенням ціни та якості варіант гардеробу, але і широкий асортимент моделей, які відповідають сучасним модним трендам.

Так, наприклад, трикотажний прогулянковий костюм створить образ стильного хлопця для прогулянки вихідного дня або походу до школи. Яскраві моделі виглядають святково, а окрім того в них дуже зручно, тож навіть спортивний костюм насиченого кольору можна одягти на день народження друга або подруги.

Взагалі, стиль кежуал та стріт - це універсальний вибір на будь-яку подію у житті. Тож сміливо комбінуйте такі костюми з улюбленими футболками чи лонгслівами, доповнюйте стильними чоботами та головними уборами - і вперед на прогулянку!

Де придбати одяг для хлопчика від виробника

Ми рекомендуємо обирати магазини саме виробників дитячого одягу. Співпрацюючи з виробником напряму, ви отримуєте:

  • найнижчі ціни;
  • першими дізнаєтеся про новинки;
  • всі необхідні документи та сертифікати;
  • гарантію якості та безпеки для вашої дитини.

Українські виробники поєднують у створенні дитячих речей свій досвід та традиції, і новітні технології та модні тренди. Саме тому з кожним днем прихильників українського дитячого одягу стає все більше, приєднуйтеся і ви!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?