Авторизация

Економне весілля – Дивацтва молодят чи раціональне розпорядження бюджету?

У всі часи весіллям приділялася чимала увага, адже у цей особливий день розпочинає своє народження нова родина, зароджуються ще більші почуття, молоді люди вступають у нове доросле життя, де на них чекає не тільки радість, спільне проживання під одним дахом, народження діток, але й певні складнощі, які доведеться навчитися долати.

Весілля – той день, де прийнято накривати щедрий стіл, гукати багато гостей, надягати найкраще вбрання і бути самими красивими. Звісно проведення шикарного весілля вимагає не тільки тривалої, виснажливої підготовки, але й суттєвих фінансових вкладень, і цілком логічно, що не кожна закохана пара має можливість та бажання за один день життя, хай і такого важливого, викласти цілі «статки», шукаючи можливість зекономити, а це – цілком реально. Сьогодні весільна майстерня Vizzara бажає трохи поговорити про основні способи економії на весіллях та чи варто це робити.

Чи слід економити на власному весіллі і як це зробити?

На сьогодення весілля проводиться у різних стилях. Хтось вибирає для даного дійства екзотичні країни та берег океану, а хтось бажає провести розкішне гуляння у рідних краях. І один варіант, і другий, дуже затратний, тому по кишені не кожній молодій родині. Що робити в тому випадку, коли ви не хочете починати сімейне життя з велетенських боргів, спробує підказати весільний салон Vizzara.

Насправді, питання вартості організації весілля є дуже розпливчатим, адже у кожного своє поняття краси. Саме головне, правильно підрахувати ваш бюджет і грамотно розпорядитися ним:

  1. Ресторан чи інше місце проведення церемонії – зазвичай кухня та комфортний «куточок» вимагає левової частки фінансових вкладень. Вибирати місце та домовлятися слід завчасно, також, враховуйте те, що для банкетів у більшості ресторанів напої та солодощі не входять у вартість.
  2. Весільне вбрання. Дизайнерські вінчальні сукні та шикарні чоловічі костюми – задоволення не з дешевих, але ніхто не відміняв прокат весільного одягу або спробу вибрати своє ідеальне вбрання на ринках, в інтернет-магазинах і так далі. Приплюсуйте фату, віночок чи діадему, браслети, сережки і тому подібні «дрібниці».
  3. Весільні аксесуари. Тут мається на увазі такі деталі, як келихи для шампанського https://vizzara.com.ua/uk/dir_svadebnie_bokali/ з гарним декором, подушечки для обручок, книги побажань, замочки і так далі. Якщо аксесуари вдало підібрані в одній дизайнерській серії, то вигідно підкреслюють і наш бездоганний смак, і задають потрібного настрою, а також, більш вдалими та вишуканими виходять фотографії та відео. Насправді, багато що можна зробити і самостійно, наприклад, свічки для вінчання або коробка для грошей на весілля https://vizzara.com.ua/uk/dir_synduchki_dlya_deneg/, якщо прикрасити основу мереживом, бантиками зі стрічки, невеликими квіточками, намистинами та іншими подібними матеріалами.
  4. Фото/відео. Тут особисте діло кожного. Хтось вирішує долучити друга з хорошою камерою, а хтось вважає що відео та фотографії – те, що лишиться з вами на все життя, тому не варто на цьому економити.
  5. Послуги візажиста, перукаря, майстра манікюру. Якщо ви маєте знайомих зі сфери краси, сусідок чи родичок що професійно займаються даними напрямами, то можна і економити, скориставшись їх послугами, в інакшому випадку – не варто, адже наречені хочеться бути впевненою у своїй красі не тільки в реалі, але й у камері.
  6. Декор. Розробка індивідуального дизайну для святкування вашого весілля точно може влетіти вам в «копійку», тому при можливості можна долучити креативних друзів до даного процесу, знайомих художників, чи запитати у ресторані, які у них є святкові декорації, які вас влаштують.
  7. Весільна флористика. Хоча би у мінімальній кількості має бути присутньою. Мається на увазі букет нареченої і бутоньєрки для гостей, за можливості, квіткове оформлення залу, кортежу, арки, фотозони.
  8. Музика, послуги ведучого. Тут бажано найняти професіонала, який грамотно продумає шоу-програму, зможе організувати веселе свято, цікаві конкурси, хороше музичне супроводження, інакше, гості будуть нудьгувати. Виключення може бути лише тоді, коли весілля ну дуже скромне, проводиться вдома і в оточенні лише самих близьких.

Навіть якщо ви не надто любите планування по годинах, хвилинах і секундах, то у випадку з підготовкою до весілля це необхідно зробити. Нехай ваше свято пройде яскраво та стане незабутнім моментом у житті!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?