Авторизация

Перший день народження дитини: важливі моменти при організації

Дитячий день Народження - це дуже важлива і трепетна подія для сім'ї. Особливо, якщо це перше свято вашої дитини. Малюк ще зовсім крихітка, але вже впевнено стоїть на ногах і з цікавістю вивчає світ. Звичайно, він не запам'ятає цей захід. Але коли дитина підросте, то з радістю буде переглядати фотографії з цього торжества. Так на які основні моменти слід звернути увагу при організації першого свята для вашого малюка?


Місце проведення

Можно придумати багато варіантів. Все залежить від ваших можливостей.

Це може бути:

- домашня обстановка. Батьки часто запрошують гостей до себе додому, тому що багато малюків погано реагують на незнайоме місце.

- Кафе. При виборі кафе звертайте увагу, щоб його формат бути розрахований на дітей (дитяче меню, ігрова зона).

- Дитячий центр. У будь-якому дитячому центрі досить розваг навіть для самих маленьких, плюс є окремі кімнати, де можна провести банкет.

- Природа. У гарну пору року це відмінний варіант, дітям буде де побігати і весело провести час.

- Фотостудія. Її потрібно обов'язково заздалегідь забронювати на певний час.


Гості

На перше свято малюка зазвичай запрошують найближчих родичів. Якщо їх небагато, то можна покликати сім'ї друзів з дітьми.


Оформлення свята

Продумати оформлення потрібно, якщо ви плануєте провести захід вдома або на природі. Популярними зараз є тематичні вечірки. Наприклад, улюблені мультфільми, тварини, Принцеси, Пірати і багато іншого. Для створення святкової атмосфери можна задекорувати або орендувати фотозону для дівчаток https://fotodecor.com.ua/uk/fotozona/girl/ і для хлопчиків https://fotodecor.com.ua/uk/fotozona/boy/, прикрасити місце проведення заходу кулями, паперовими розтяжками, дитячими фотографіями, плакатами з героями мультфільмів. Ідеї безмежні, все залежить від вашої фантазії.


Розваги

В якості розваги для дітей можна замовити:

- анімаційну програму,

- Ростову ляльку,

- шоу мильних бульбашок,

- паперову вечірку,

- аквагрим.


Тут все залежить від віку дітей, які будуть запрошені на свято. Можна самим придумати сценарій заходу.Кульмінацією дитячого торжества є торт, який потрібно замовити заздалегідь за своїми смаками і уподобаннями.У всіх можливості і бюджет різний, тому вибирайте те, що підходить вам. Яке б місце для Заходу і розваги ви не вибрали, головне це атмосфера, яку створюють батьки і запрошені гості. Постарайтеся насолодитися цим днем разом з вашою дитиною, спостерігайте за його емоціями, ловіть кожен момент. Адже діти так швидко ростуть і важливо нічого не упустити.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка