Авторизация

Які квіти та букети дарують закохані або як вдало вибрати квіти на 14 лютого?

День Закоханих (14 лютого) рішуче увійшов в нашу з вами культуру і життя, став душевною традицією трепетних презентів в прохолодний зимовий період. Безсумнівно, це зуміє найкраще висловити почуття, ніж тонкий букет квітів дарований коханою людиною. Пояснюючись на "мові квітів", букет з великих троянд, небачених орхідей, чудових лілій, милих тюльпанів, піони або пролісків представляє захоплення, пристрасть, прояв уваги і захват.

квіти на 14 лютого

Які ж букети можна дарувати на свято всіх Закоханих?

Композиція з квітів і букетів, оформлена в чарівний букет, виявиться приємним сюрпризом на свято всіх Закоханих. Для Вашої обраниці, дівчата, жінки, подружки, яка для вас не байдужа, просто так без ретельного підбору непристойно дарувати квіти. Одними з вельми популярних квітів і букетів на День святого Валентина стали:

троянди - це квіти і букети виражають ніжні почуття любові і полум'яної пристрасті, що незмінно вважалося довгоочікуваним даром для обожнюваної людини;
гербери - це зворушливий комплімент вашої судженої, символ цнотливості, бездоганності і привабливості;
матіоли - ніжні та особливі квіти, що виділяють витонченість, піднесеність емоцій, чуйну прихильність і обожнювання;
еустоми - трепетно ніжний і неординарна квітка, який з давніх-давен вважається дійсно чарівним, що дарує пристрасть і любов;
іриси - обов'язково підкреслять всі ваші емоції і любов, адже вони символізують ніжність, чуттєвість і цнотливість;
хризантеми - коли ви бажаєте піднести що-небудь особливе, тоді краще вибирати саме їх, як символ любові, цнотливості і відданості;
піони - барвисті і невагомі квіти є знаком прихильності і прихильності;
тюльпани - чудові і боязкі квіти весни, знак симпатії і розташування.

Не забудьте прикрасити букет на 14 лютого своєрідним оформленням (наприклад: помітною стрічкою, витонченою обгорткою), додати до нього м'яку іграшку, любовну листівку з тепличним посланням.

Букети на день всіх закоханих

Скільки квітів можна дарувати на День святого Валентина?

Скільки людей стільки і думок, немає виразних правил щодо числа квіток в букеті на 14 лютого. Основне положення, щоб їх кількість була непарною. Можливо відібрати букет з трьох, 7, одинадцяти або більшої безлічі, наприклад 51 троянда. Нехай навіть невелика композиція з 1 квітки, оформлена професійним співробітником компанії буде пропорційно виглядати на тлі найзначніших і чудових букетів 101 і більше квіток.

Одна квітка, подарований від справжнього серця, уособлює увагу. 3 квітки-це знак поваги. 5 кольорів красиво упаковані в букет зможуть показувати теплі емоції, а сім і більше – підкреслюють полум'яну прихильність і пристрасть. Композиції квітів з 19, тридцяти одного і більше рослин можуть свідчити про серйозні наміри і прагнення перейти на наступний етап відносин.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка