Авторизация

У Сєвєродонецьку в одній зі шкіл отруїлися учні

У Сєвєродонецьку в одній зі шкіл отруїлися учні

У Сєвєродонецьку вчора, 21 березня, отруїлися учні однієї зі шкіл. Про це повідомила речник ГУ Нацполіції в Луганській області Тетяна Погукай в Facebook.

У медпункт однієї зі шкіл звернулися учні сьомого класу зі скаргами на слабкість, нудоту і головний біль. "Дітей з підозрою на отруєння невідомою речовиною госпіталізовано до Луганської обласної дитячої лікарні", - зазначила Погукай.


За її словами, близько 14:20 в чергову частину поліції Сєвєродонецька надійшло повідомлення лікаря СМП про те, що в навчальному закладі 14 дітей потребують медичної допомоги.

На місце події разом з медиками прибули правоохоронці, які встановили, що о 09:00, на уроці, учні відчули запах "хімічного походження".


"Щоб провітрити приміщення, учитель відкрила вікна, після третього уроку за допомогою до медпрацівника школи стали звертатися учні", - уточнила Погукай.



Вона додала, що після опитування школярів, адміністрації, працівників школи і провівши обстеження навчальних та підсобних приміщень, правоохоронці встановили, що ймовірне джерело запаху - це розлитий розчинник.


14 березня на заняття в одній зі шкіл Дніпра не прийшли 512 учнів з 904, 12 осіб госпіталізували. Локальний спалах гострого кишкового захворювання викликала норовірусна інфекція

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?