Авторизация

Зеленський пішов вперед, Порошенко випереджає Тимошенко: Социс

Зеленський пішов вперед, Порошенко випереджає Тимошенко: Социс

Як видно за результатами нового опитування Центру соціальних і маркетингових досліджень Сoцис, якби вибори президента відбулися в перші 10 днів березня, до другого туру вийшли б шоумен Володимир Зеленський та чинний  глава держави Петро Порошенко.

Дані цієї компанії вказують на те, що розрив між Порошенком і лідером партії Батьківщина Юлією Тимошенко трохи виріс - якщо порівнювати це опитування з опитуваннями інших компаній. Також посилюється відрив Зеленського від найближчих конкурентів.


1127 осіб з двох тисяч опитаних заявили, що підуть на виборчі дільниці і вже визначилися з симпатіями.

Серед таких 27,7% сказали, що проголосують за Зеленського, а 19,6% готові віддати голоси за Порошенка. Тимошенко симпатизують 14,8%.


Решта кандидатів у такої вибірки опитаних не набирають 10% голосів.


Всі графіки нижче можна натиснути, щоб збільшити





Результати відповідей опитаних на те ж питання ("За кого ви проголосуєте 31 березня?") - серед тих, хто збирається піти голосувати:





... серед тих, хто точно збирається піти голосувати:





Результати опитування щодо того, хто, про думку опитаних, стане наступним президентом, відрізняються: близько 24% респондентів вважають, що главою держави залишиться Порошенко.


Трохи більше 19% вважають, що на виборах виграє Зеленський, і 13% - що Тимошенко.





Опитування проведене 5-10 березня 2019 року серед 2000 українців від 18 років і старше в усіх областях України, окрім тимчасово окупованих територій. Статистична похибка дослідження не перевищує 2,1%.


Проведене групою Рейтинг опитування 1-7 березня показало, такі результати серед готових йти голосувати і визначився: 24,7% - Зеленський, 18,3% - Тимошенко, 16,8% - Порошенко.



Опитування Рейтингу за 19-28 лютого: 25,1% - Зеленський, 16,2% - Тимошенко, 16,6% - Порошенко.


Зведені дані опитувань 19-30 січня від Рейтингу, центру Соцмоніторинг, Українського інституту соцдосліджень Яременка і компанії Інфо Сапієнс: 21,9% - Зеленський, 19,2% - Тимошенко, 14,8% - Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?