Авторизация

Ситник про відсторонення Углави: Є сенс розглянути питання

Ситник про відсторонення Углави: Є сенс розглянути питання

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не виключає відсторонення свого заступника Гізо Углави на період розслідування. Про це глава НАБУ заявив на засіданні парламентської комісії, відповідаючи на питання депутатів, чи буде усунений Углава, який фігурує в журналістському розслідуванні, передає кореспондент LIGA.net.

"Є сенс розглянути питання щодо відсторонення на період розслідування співробітників, прізвища яких згадувалися в розслідуванні", - сказав Ситник.


Він також повідомив, що проводиться службове розслідування.

11 березня 2019 року проект Наші гроші з Денисом Бігусом опублікував фінальний епізод розслідування про махінації із закупівлями в оборонній сфері. Зокрема, в розслідуванні йдеться, що про схеми групи Жукова-Гладковського знали в НАБУ.


Читайте також: Скандал в оборонці: в НАБУ відповіли на звинувачення в пособництві



12 березня Рада громадського контролю НАБУ закликала директора бюро негайно відсторонити підозрюваних в покриванні корупції в оборонній сфері співробітників НАБУ і ініціювати службове розслідування проти них.


Ситник заявив, що управління внутрішнього контролю НАБУ ще до виходу останнього випуску програми Наші гроші про корупцію в Укроборонпромі почало службове розслідування за фактами можливих неправомірних дій працівників Бюро, пов'язаних з фігурантами журналістського сюжету.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка