Авторизация

Кривонос анонсував законопроект про реформування Укроборонпрому

Кривонос анонсував законопроект про реформування Укроборонпрому

Призначений вчора на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос має намір впровадити в Україні програму "П'ять кроків до перемоги", заради реалізації якої закличе Верховну Раду "в максимально стислі терміни" розглянути і прийняти закон про реформування Укроборонпрому. Про це він повідомив у себе в Facebook.

За його словами, це дозволить зробити роботу держконцерну максимально прозорою й унеможливить корупційну складову.


В рамках реалізації програми Кривонос серед іншого збирається "налагодити взаємодію сектора безпеки і оборони з громадянським суспільством", провести реформи в ОПК і забезпечити ефективне військово-технічне співробітництво з стратегічними партнерами.

Також передбачається створення "потужних сил територіальної оборони" і "виховання молоді на основі національної ідеї".


Крім того, Кривонос намір впровадити принцип "не бреши, не кради і не давай красти іншим"; як саме це буде відбуватися і виконуватися, чиновник не уточнив.



"Реалізація програми унеможливить бажання країни-агресора РФ здійснити пряму військову агресію проти України", - підсумував він.


Кривонос був першим заступником командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ, а 6 березня він зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь Петра Порошенкоа. В РНБО він зайняв місце  звільненого після корупційного скандалу екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, який разом з сином Ігорем став фігурантом журналістського розслідування.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?