Авторизация

У Порошенка викрили фейк, як він "тікав від людей": фото

У Порошенка викрили фейк, як він "тікав від людей": фото

Кілька днів тому в соцмережах поширили фотографію з візиту президента Петра Порошенка в Черкаси, який був затьмарений сутичками симпатиків партії Нацкорпус, які прибули під кінець виступу глави держави, з правоохоронцями. Знімок супроводжували підписом, що "Порошенко тікає від людей".

Прес-секретар президента  Святослав Цеголко викрив цей фейк, показавши у себе в  Facebook, що фото з Порошенком обрізане так, щоб пропагандисти отримали потрібну ілюзію.


"Сподіваюся, у тих (ЗМІ і користувачів соцмереж, - ред.), хто його поширив, вистачить сміливості подати спростування", - пише Цеголко.

Так підхопили фрагмент фото пропагандистські ЗМІ Росії і втікачі з України:





Деякі українські ЗМІ зробили те ж саме:





Як показав прес-секретар Порошенка, фрагмент фото вище вирізаний з великого знімка, на якому видно, що президент не "тікає від людей", а, навпаки, йде назустріч присутніх.


Те найбільше фото:





Трохи ближче:



























9 березня в Черкасах відбулися зіткнення представників Національного корпусу з поліцією під час візиту до міста президента  Петра Порошенка. Постраждали 15 правоохоронців, порушено кримінальну справу за хуліганство. Затримано двох з Нацдружин.


Читайте також: "Хотіли хардкору". Навіщо Нацкорпус влаштував побоїще в Черкасах

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка