Авторизация

В Одесі вітром здуло в море візочок з дитиною: відео

В Одесі вітром здуло в море візочок з дитиною: відео

Вчора, 11 березня, на одеському пляжі Аркадія штормовий вітер здув з пірсу в море візочок з трирічною дитиною. Про це повідомив в Facebook свідок інциденту Василь Бушар, а також підтвердили для LIGA.net в прес-службі ДСНС в Одеській області.

У ДСНС сказали, що випадок такий був, постраждалих врятував перехожий, рятувальників залучати не довелося.


За словами очевидця, він був на пляжі в Аркадії, коли помітив суєту на пірсі. Якийсь чоловік дуже швидко зняв одяг і стрибнув у воду з далекої сторони пірсу.

Приблизно через півхвилини на пірс підняли жінку, вона була в мокрому довгому чорному пальто, а ще через кілька секунд - дитину. Обидва були живі й у свідомості, дитина стояла на ногах. Потім на пірс з води піднявся чоловік, який стрибнув до них на допомогу. Дитину закутали в одяг і пішли.


Очевидець пише, що вітер був такої сили, що візочок з дитиною здуло з пірсу. Мати стрибнула за нею у воду. На думку свідка, якби не допомога перехожого, вони потонули б обидва.


Ім'я хлопця, який врятував маму з дитиною, дізнатися не вдалося.


Візочок так і залишилася в морі, його видно на відеозапису.





11 березня в 15 областях України синоптики оголосили другий рівень небезпеки через сильний вітер. У Коростишеві Житомирської області з технічної будівлі магазину знесло покрівлю, яка впала на двох жінок - одна з них загинула на місці, другу відвезли в реанімацію.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка